Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Westhavendam 17 1002 in Breskens 4511 RD

Westhavendam 17 1002

4511 RD Breskens
Vraagprijs € 1.025.000,- k.k.
+31 (0) 117 45 45 26

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2022 Woonoppervlakte 102 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Welkom in de luxueuze oase van Pharos Residence III te Breskens, waar we u een stukje 'hemel op aarde' aanbieden!
Dit waanzinnige hoekappartement op de tiende verdieping heeft een spectaculair uitzicht over de Westerschelde, de jachthaven en het strand, maar ook toegang tot een heerlijke...
Lees meer

Omschrijving

Welkom in de luxueuze oase van Pharos Residence III te Breskens, waar we u een stukje 'hemel op aarde' aanbieden!
Dit waanzinnige hoekappartement op de tiende verdieping heeft een spectaculair uitzicht over de Westerschelde, de jachthaven en het strand, maar ook toegang tot een heerlijke levensstijl.

Dit is niet zomaar een appartement; dit is een woonparadijs op de kop van Pharos III, waar u kunt genieten van de rust en luxe te midden van de bruisende energie van de Zeeuws-Vlaamse kust. De enorme ramen laten het licht overvloedig binnenstromen, en het riante balkon van 37 m² nodigt u uit om te ontspannen terwijl u de frisse zeelucht opsnuift.

Dit pareltje van een appartement, met zijn duurzame energie en volledig gasloze karakter, bevindt zich op slechts een steenworp afstand van het bruisende hart van Breskens. Ervaar de ultieme rust op deze unieke plek met een adembenemend uitzicht op de haven, duinen, strand en achterland. Mis de kans niet om uzelf onder te dompelen in de grandeur van dit geweldige appartement!

Flaneren langs de haven van Breskens is heerlijk vermaak in elk jaargetijde. De vele bootjes en restaurants, het Visserijmuseum en de aller-lekkerste vis, verser dan vers. In Breskens proef je het leven van de zee. Breskens is van oudsher een vissersplaats, maar tijden veranderen. De beroepsvisserij is nagenoeg verdwenen, toch ademt het dorp nog steeds de typische sfeer uit van een vissersdorp. In de moderne jachthaven is het leuk bootjes kijken.

Indeling:
Stap de tiende verdieping binnen via de trap of de lift en laat u verwelkomen door een hal die toegang biedt tot verschillende ruimtes, waaronder een slaapkamer met een luxe badkamer. Een badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en een hangtoilet. Verder komt u langs een berging met alle witgoedaansluitingen en een aparte toiletruimte met fontein. De ruime en lichte woonkamer met schuifpui naar het balkon onthult een luxe open woonkeuken met alles erop en eraan: inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koel-vriescombinatie, afwasmachine en voldoende kastruimte. Een tweede slaapkamer met een badkamer en suite met inloopdouche en wastafel maakt het plaatje compleet.

Balkon:
Het ruime balkon rondom het appartement is bereikbaar via schuifpuien vanuit de woonkamer alsook de slaapkamers. Een heerlijke plek om te genieten van de zon, het uitzicht en de verfrissende zeelucht.

Parkeren:
Dit appartement heeft naast een eigen 'open' parkeerplaats in de parkeergarage onder het gebouw ook een afsluitbare berging.

Bijzonderheden:
- Gelegen op de kop van Pharos III met een ongekend vrij uitzicht over de Westerschelde;
- Luxe, uniek en comfortabel appartement, direct aan de duinen, zee en strand op loopafstand van de diverse winkels, terrasjes en restaurants;
- Volledig gasloos;
- Eigen parkeerplaats en afsluitbare berging in de parkeerkelder;
- Bestemming: deeltijdwonen, vraag ons naar de voorwaarden;
- Energielabel A;
- Recreatieve verhuur is mogelijk, niet verplicht;
- Vraagprijs is inclusief de inventaris;
- Servicekosten circa € 200,- per maand;
- Onder voorwaarden kunnen er bij dit appartement gunstige aankoopkosten zijn.

Wacht niet langer, en grijp deze kans om de ultieme woonervaring te beleven aan de haven van Breskens!
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 1.025.000,- kosten koper Prijs per m² € 10.049,02 Specificatie inclusief BTW Aanvaarding direct Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Bouwjaar 2022 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Vrij uitzicht, open ligging, aan vaarwater en zeezicht Bijzonderheden Gestoffeerd, gemeubileerd, toegankelijk voor ouderen en toegankelijk voor minder validen Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 102 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 306 m³ Gebouwgebonden buitenruimte 38 m² Indeling Overige inpandige ruimte 12 m² Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 10e woonlaag Voorzieningen Mechanische ventilatie, Schuifpui Energie Energieklasse A Energie einddatum 06-12-2030 Isolatie Volledig geïsoleerd Verwarming Vloerverwarming geheel, warmtepomp, warmte terugwininstallatie en aardwarmte Warmwater Elektrische boiler eigendom Buitenruimte Tuin Zonneterras Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra Isolatie Volledig geïsoleerd Parkeergelegenheid Garage Parkeerkelder en parkeerplaats Isolatie Volledig geïsoleerd Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en parkeergarage Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Oostburg Sectie EB Perceelnummer 3282 Index A160 Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Oostburg Sectie EB Perceelnummer 3282 Index A249 Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Oostburg Sectie EB Perceelnummer 3282 Index A400 Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Westhavendam 17 1002, 4511 RD Breskens


Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring