Mijn favorieten

Onze medewerkers

De Dobbelaere Makelaars

Jan de Dobbelaere
Jan de Dobbelaere
NVM Makelaar Taxateur Wonen Bedrijven Agrarisch, NRVT taxateur
Jan heeft agrarische bedrijfskunde gestudeerd en is NVM makelaar - taxateur, Beëdigd agrarisch taxateur.
Door zijn lange ervaring en achtergrond heeft Jan de Dobbelaere een brede kennis van de woning- en bedrijvenmarkt. Hij is specialist in de bedrijven- en de agrarische markt. Jan begeleidt als register makelaar – taxateur o.z. aan- en verkopen. Hij is geregistreerd als makelaar – taxateur o.z. bij de kamers 'Wonen' 'BOG' en 'Landelijk Vastgoed' (= agrarisch). Hij adviseert tevens op consultancybasis, o.a. bij projectontwikkeling.
Lise Leenhouts
Lise Leenhouts
Kandidaat Register Makelaar Taxateur
Lise heeft bedrijfseconomie gestudeerd en is Kandidaat Register Makelaar taxateur (KRMT). NRVT taxateur en SCVM gecertificeerd (Stichting Certificering voor Makelaars). CNVV verkoopstyliste.

Lise is binnen ons kantoor met name werkzaam in de voorbereiding, begeleiding en de verkoop van onze nieuwbouwprojecten. U kunt haar ook treffen tijdens bezichtigingen van ons bestaande aanbod. Zij is tevens verantwoordelijk voor de financiële administratie, publiciteit en social media.
Mathieu Monteau
Mathieu Monteau
KRMT in opleiding
Mathieu is afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en is in opleiding voor Kandidaat Register Makelaar Taxateur (KRMT). Hij houdt op kantoor ons aanbod actueel. U kunt hem treffen aan de telefoon en bij ontvangst op ons kantoor. Ook kunt u hem treffen bij bezichtigingen en bij het ondertekenen van een overeenkomst.
Anne Marie Sampon
Anne Marie Sampon
Anne Marie heeft reeds jarenlang ervaring in de dienstverlenende sector. Sinds kort heeft zij de overstap gemaakt naar ons makelaarskantoor. U kunt haar treffen aan de telefoon en bij ontvangst op ons kantoor. Naast secretariaatswerkzaamheden, houdt zij ook ons aanbod actueel. Ook bij een bezichtiging kunt u haar treffen.