Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
De Branding Cadzand-Bad
4506 JL Cadzand
Koopaanneemsom € 470.000,- tot € 1.775.000,- Beschikbaar
0117-454526

Kenmerken

Aantal kavels 46 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

Ruimte, rust en een buitengewone ligging. Het zijn maar enkele troeven die De Branding bijzonder maken. De luxueuze appartementen met zeezicht bevinden zich pal in de duinen van Cadzand. Een plek om helemaal tot rust te komen. Denk weidse vergezichten en een zilte zeebries, en dat allemaal vanop je...
Lees meer

Omschrijving

Ruimte, rust en een buitengewone ligging. Het zijn maar enkele troeven die De Branding bijzonder maken. De luxueuze appartementen met zeezicht bevinden zich pal in de duinen van Cadzand. Een plek om helemaal tot rust te komen. Denk weidse vergezichten en een zilte zeebries, en dat allemaal vanop je terras. Je kiest bewust voor de kalmte en anonimiteit van een onontgonnen parel aan zee. In Cadzand-Bad vind je de ideale mix tussen rust, natuur, vrijheid & savoir-vivre. De architectuur van De Branding is puur en stijlvol en doet daarmee zijn omgeving alle eer aan.

Cadzand-Bad is de meest zuidelijke badplaats van Nederland, in de uithoek van de provincie Zeeland aan de Belgische grens. De heraanleg van de N61 en de aanleg van de nieuwe snelweg A11 zorgen ervoor dat Cadzand-Bad nog beter en sneller bereikbaar wordt vanuit Nederland en België.

In je appartement met zicht op zee, de duinen of het gezellige dorpsplein beleef je het ultieme vakantiegevoel. Zowel op het terras als binnen geniet je van een panoramisch uitzicht. De grote ramen zorgen bovendien voor een pak natuurlijk licht. In combinatie met de hoogstaande afwerking, luxueuze materialen en de zee van ruimte is De Branding het tweede verblijf van je dromen. Geen betere plek om er even helemaal tussenuit te knijpen.

Aan de ene kant een charmant plein met authentieke cafeetjes, typische winkels en heerlijke restaurants (AIRrepublic, Pure C), aan de andere kant de uitgestrektheid van de zee en de glooiende duinen. De Branding ligt precies in het midden en beidt de perfecte balans tussen gezellige drukte en volledige anonimiteit. Met de jachthaven van Cadzand op een steenworp heeft De Branding een extra troef in huis. Ook liefhebbers van gastronomie en wellness kunnen hier hun hart ophalen.

Wie graag tijd doorbrengt in de natuur, zal zich hier meteen thuis voelen. De Branding is gelegen in een prachtig duingebied dat grenst aan het adembenemende natuurgebied "Het Zwin". Ontdek de vele fiets- en wandelroutes, of waai uit tijdens een stevige wandeling op de dijken te midden van de duinen. Sluit de dag af met een aperitief in een van de vele gezellige strandpaviljoenen die Cadzand-Bad rijk is.

Voor meer details en informatie over de beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 470.000,- - € 1.775.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 88 m² t/m 221 m² Inhoud 264 m³ t/m 663 m³ Aantal kavels 46 Vrij 0 Woningtypen Appartement
Route van naar , 4506 JL Cadzand


Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.