Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Duinhof Oost Uitverkocht in Cadzand 4506 HB

Duinhof Oost UITVERKOCHT

4506 HB Cadzand
Prijs op aanvraag
0117-454526

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2015 Woonoppervlakte 66 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

UITVERKOCHT

Duinhof Oost, dat is genieten te midden van de natuur van Cadzand-Bad.

Aan de voet van de duinen, op een steenworp van het strand, verrijzen binnenkort 60 appartementen (verdeeld over 3 gebouwen) en 29 woningen. 

Compagnie Het...
Lees meer

Omschrijving

UITVERKOCHT

Duinhof Oost, dat is genieten te midden van de natuur van Cadzand-Bad.

Aan de voet van de duinen, op een steenworp van het strand, verrijzen binnenkort 60 appartementen (verdeeld over 3 gebouwen) en 29 woningen. 

Compagnie Het Zoute, Bax & Van Kranenburg en Aannemersbedrijf Van der Poel slaan opnieuw de handen in elkaar voor deze verrassende ontwikkeling in Cadzand-Bad.
De innovatieve architectuur van Arcas Architecten uit Knokke-Heist, ingepast in een schitterend duinlandschap, zorgen voor een harmonieus geheel. Een natuurgebied met poelen vormt een perfecte overgang van appartementen naar woningen.

Wij laten u kennismaken met de eerste fase van Duinhof Oost: 22 schitterende appartementen in Duinhof Oost I op de hoek van de Ringdijk Noord en de Vlamingpolderweg.

In de eerste fase van het project Duinhof Oost I worden er 1 tot 3 slaapkamerappartementen aangeboden waarbij de oppervlakte varieert tussen circa 66 m² en 150 m². Alle appartementen beschikken over één of twee ruime balkons. De appartementen op de begane grond genieten van een privétuin.

Inmiddels is ook de verkoop van Duinhof Oost II en III gestart, hier varieert de oppervlakte van 66 m2 t/m 130 m2 (II) en 77 m2 t/m 89 m2 (III). 

Om het natuurlijke en verkeersarme karakter van de ontwikkeling te benadrukken, worden alle parkeerplaatsen (totaal 85) en bergingen ondergronds gebouwd. Elk appartement beschikt over minstens één ondergrondse parkeerplaats en een persoonlijke afsluitbare berging. Bovendien zijn er ruime fietsen-bergingen in de parkeergarage voorzien.

De prijzen van Duinhof Oost I zijn inclusief 1 parkeerplaats (penthouses: 2) en berging en variëren van € 296.000,-- tot € 695.000,-- von.
De prijzen van Duinhof Oost II zijn ook inclusief 1 parkeerplaats (penthouses: 2) en berging en variëren van € 297.000,-- tot € 585.000,-- von.
De prijzen van Duinhof Oost III zijn ook inclusief 1 parkeerplaats  en berging en variëren van € 367.000,-- tot € 411.000,-- von.

Bestemming: recreatief


Interesse en wilt u verdere informatie? Stuur uw mail naar duinhof@dedobbelaere.nl

Kijk voor meer informatie op www.duinhofoost.eu
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Bouwjaar 2015 Bouwjaar toelichting Verwachting Bouwvorm Nieuwbouw Recreatiewoning Ja Indeling Woonoppervlakte 66 m² Overige inpandige ruimte 12 m² Inhoud 171 m³ Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Buitenruimte Tuin Tuin rondom Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Parkeergelegenheid Garage Parkeerkelder Parkeerfaciliteiten Parkeergarage Overig Permanente bewoning Nee Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte recreatief
Route van naar Duinhof Oost UITVERKOCHT, 4506 HB Cadzand


Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.