Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Bouwnummer (Bouwnummer 14) in IJzendijke 4515

Bouwnummer (Bouwnummer 14)

4515 IJzendijke
Prijs op aanvraag
0117-454526

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2020 Woonoppervlakte 123 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

De RUITER 2-onder-1-kapwoning is een ruime en fraai uitgevoerde gezinswoning. De gevel wordt uitgevoerd in 2 kleuren wat een karakteristiek gevelbeeld oplevert. Door de ruimte en de mogelijkheden om die naar eigen wens aan te passen is de RUITER 2-onder-1-kapwoning geschikt voor diverse...
Lees meer

Omschrijving

De RUITER 2-onder-1-kapwoning is een ruime en fraai uitgevoerde gezinswoning. De gevel wordt uitgevoerd in 2 kleuren wat een karakteristiek gevelbeeld oplevert. Door de ruimte en de mogelijkheden om die naar eigen wens aan te passen is de RUITER 2-onder-1-kapwoning geschikt voor diverse gezinssamenstellingen. De RUITER 2-onder-1-kapwoning heeft een ruime woonkamer met open keuken, drie royale slaapkamers op de verdieping en daarboven nog een ruime zolder met een vaste trap. Mogelijkheid tot een garage.

De RUITER 2-onder-1-kapwoning wordt gebouwd met duurzame materialen en voldoet vanzelfsprekend aan de laatste bouweisen. De RUITER 2-onder-1-kapwoning is tevens een onderhoudsvriendelijke woning. De kozijnen worden uitgevoerd in kunststof, de daken worden voorzien van keramische pannen.

Meer keuze?
In aanvulling op de woning kunt u kiezen uit een uitgebreid pakket aan opties. U heeft liever een grotere woonkamer, tuindeuren of een nog grotere woonkamer? Ook dat kan, aan u de keuze!

Prijs is vanaf prijs. Kijk voor meer informatie op www.grootejonkvrouw.com
Overdracht Status Verkocht Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 123 m² Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Parkeergelegenheid Garage Garage mogelijk Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend
Route van naar Bouwnummer (Bouwnummer 14), 4515 IJzendijke


Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.