Mijn favorieten

Een weekend in de Barendijk 1 te Groede vanaf 75 euro p.p.

Terug

Vakantie in Zeeland, een weekendje weg....
Te huur:

 Sfeervolle vakantie(polder) woning in West Zeeuws Vlaanderen, te Groede
Enkele kilometers van de Zeeuwse stranden
Maximaal 8 personen.
In de woning mag niet worden gerookt en huisdieren zijn niet toegestaan.




 
    barendijk woonkamer 
      
    
              
        
        
                                        
 

 
Deze prachtige gerenoveerde vakantiewoning is voorzien van alle luxe. Een ruime woonkamer met flatscreen, dvd- en cd-speler. Er zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers aanwezig. De keuken is zeer goed uitgerust met een vaatwasser, oven, combi-magnetron, 5-pits keramische plaat, koelkast met vriesvak (extra koelkast in berging) en een wasmachine. Voor het diner staat u een uitgebreid servies met glaswerk ter beschikking. Een kinderstoel en bedje zijn aanwezig. Op het zuiden is er een groot terras met tuin en verder beschikt de woning over een speelweide met  fruitbomen en 4 parkeerplaatsen. Bij aankomst zijn uw bedden opgemaakt!
Fietsen zijn te huur in het dorp Groede bij Tankstation Van den Hemel.

Klik hier voor de prijslijst 2011

Klik hier voor de bezettingslijst 2011

 

Wilt u meer informatie, of de woning reserveren?
Graag uw reactie op e-mailadres: liseleenhouts@dedobbelaere.nl

(Via ons kantoor, of buiten kantooruren: Lise Leenhouts, mobiel 0610554988).


 

Een kijkje in de omgeving:
De mooiste stranden van Nederland liggen op fietsafstand, met prachtige Groese Duintjes en de Clementspolder, een mooi duingebied met wandelpaden en een trekvlot, vlonderpad en stapstenen om watertjes over te steken. "Spetterend" leuk voor kinderen.

Groede is een pittoresk dorp met een rijk historisch verleden. De parel van Groede is het museumstraatje Het Vlaemsche Erfgoed. Daar zie je hoe het leven er in West Zeeuws Vlaanderen een eeuw geleden uitzag. De geschiedenis van begin 1900 wordt levend gehouden met ambachtelijke werkplaatsen en verschillende kleine museale items. Het huistheater annex galerie De Twee Duiven trakteert bezoekers op volksliedjes en cabaret van de streek. Ook zijn er verschillende galeries (o.a. in de Lutherse kerk) met wisselende tentoonstellingen. In het weekend is het mogelijk een gids voor excursies te huren (natuurgebied vogels / heemkunde).
Een van de grootste rommel- en antiekmarkten van deze streek wordt in Groede gehouden op de laatste vrijdag in juli.
Er is een supermarkt, een postagentschap en een tennisbaan die gehuurd kan worden. Rondom de kerk liggen diverse gezellige restaurants. Ook kunt u een kijkje nemen bij  een bierbrouwerij en een Groes biertje proeven (De drie koningen). Fietsen te huur in Groede bij Tankstation Van den Hemel.

Voor de golfliefhebbers is er een prachtige golfbaan in Oostburg (ca 6 km). Catamaran zeilen op zee? Zeilen 'pur sang'. Zeilschool de Zeemeeuw op circa 6 km verwijderd. Ook is paardrijden mogelijk in de omgeving.
West Zeeuws Vlaanderen staat bekend om zijn vele en mooie fietsroutes. Uitgebreide boodschappen kunt u o.a. doen in Oostburg en Breskens. Het toeristenplaatsje Sluis is tevens een bezoek waard.
In de nabije omgeving zijn er uitstekende restaurants. Heerlijke visgerechten bij Restaurant De Kluiver in Breskens of een lekker stukje vlees bij Restaurant de Lausanne in IJzendijke. In IJzendijke kunt u dan gelijk een historische route wandelen en een kijkje nemen in het museum aldaar.
Helemaal top is natuurlijk eten in Restaurant Oud Sluis in Sluis (3 michelinsterren) of in Restaurant De Kromme Watergang in Slijkplaat (1 michelinster). Vooraf reserveren is wel gewenst. Taxivervoer is goed mogelijk. België met de mondaine badplaats Knokke (20 km), en de prachtige steden Brugge (35 km) en Gent (45  km) is ook dichtbij voor leuke uitstappen.
In de woning ligt voor u een map met uitgebreide informatie van de streek en het Belgische achterland. Uitstapjes, musea, galeries en restaurants worden u hierin aangeboden.




 

Woning van de maand