Mijn favorieten

Appartementen te koop Breskens


Bel: 0117-454526info@dedobbelaere.nl
 

Uw appartement te koop zetten in Breskens? Of bent u juist op zoek naar een leuk appartement op de kop van Zeeuws-Vlaanderen? Bij De Dobbelaere Makelaars kunnen wij u in beide gevallen helpen. Wij zijn een makelaarskantoor dat zich heeft gevestigd in Oostburg in Zeeuws-Vlaanderen en sinds jaar en dag treden wij op als bemiddelende partij tussen kopers en verkopers van onroerend goed in de regio. Kunnen wij u ook helpen?

Appartementen te koop in Breskens met uitzicht op de Westerschelde

Als er een reden is om te kijken naar appartementen die te koop staan in Breskens, dan is het wel vanwege het prachtige uitzicht dat u heeft op de Westerschelde en de Noordzee. Om er nog een reden aan toe te voegen, het strand ligt op een steenworp afstand en met de auto bent u in een kwartier de grens over en vlakbij twee van de grootste toeristische trekpleisters van België: Knokke aan de kust en Brugge dat iets verder landinwaarts ligt.

Ontspannen een appartement kopen in een mooi stukje Nederland

De Dobbelaere Makelaars maakt het u nog makkelijker om te kiezen uit de appartementen die te koop staan in Breskens. Wij regelen namelijk het hele proces voor u van eerste bezichtiging tot overdracht. Zo kunt u zich richten op wat u het leukste vindt, het uitzoeken van uw nieuwe woonruimte! Neem snel contact met ons op door te bellen met telefoonnummer 0117-454526.

 

Relevante links
Agrarisch makelaar Zeeland | Boerderij te koop Zeeuws-Vlaanderen | Bouwgrond Zeeland | Bedrijfspanden Zeeland | Te koop IJzendijke

Allround

 

Ruim aanbod

 

20 Jaar ervaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring