Mijn favorieten

Huis te koop Oostburg


Bel: 0117-454526info@dedobbelaere.nl
 

Wilt u uw huis te koop zetten in Oostburg? Schakel dan de professionals van De Dobbelaere Makelaars in. Wij zorgen voor een uitstekende begeleiding bij het verkooptraject van uw woning en doordat wij zelf ook onze vestiging in Oostburg hebben, zijn wij uitstekend op de hoogte van de lokale markt en de wet- en regelgeving in het gebied. Dat scheelt u tijd, aangezien wij niet opnieuw het wiel hoeven uit te vinden, maar kunnen putten uit een jarenlange ervaring. Wij kijken naar de andere huizen die te koop worden gezet in Oostburg en komen dan met een voorstel voor een competitieve verkoopprijs. Let wel, de beslissing voor al deze opties ligt uiteindelijk nog altijd bij u. Belt u ons eens voor een vrijblijvende kennismaking en laat u overtuigen door de professionele werkwijze van De Dobbelaere Makelaars.

Zet uw huis te koop bij De Dobbelaere Makelaars in Oostburg

Uw huis te koop zetten in Oostburg doet u bij een makelaar die vakkundig en eerlijk is. Bij De Dobbelaere bieden wij u daarom een totale dienstverlening aan waarbij wij de verkoop van uw woning of bedrijfspand volledig op ons nemen. Van de waardebepaling van uw pand en het vaststellen van de juiste vraagprijs, tot het verzorgen van de onderhandelingen met potentiële kopers en het verzorgen van de koopovereenkomst bij de notaris, vlak voor de oplevering van het pand. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als u uw huis in Oostburg te koop wilt zetten? Wij staan u graag te woord en geven antwoord op al uw vragen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0117-454526.

Relevante links
Agrarische grond te koop | Immo Cadzand | Vakantiehuis Zeeuws-Vlaanderen | Appartementen te koop Cadzand | Makelaar Oostburg

Allround

 

Ruim aanbod

 

20 Jaar ervaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring