,


Met deze nieuwsbrief willen wij u informeren over ons nieuw te bouwen appartementen complex in Breskens. Daarnaast willen wij u ook een indruk geven over de badplaats Breskens.

In het bruisende centrum van Breskens worden binnenkort deze 6 royale appartementen gerealiseerd. Elk appartement is ruim opgezet en beschikt over 2 slaapkamers en een ruim balkon op het zuiden.
Door de centrale ligging van het complex zijn winkels en restaurants op loopafstand te bereiken.

De appartementen zijn standaard voorzien van 2 slaapkamers en een ruime woonkamer met open keuken. Het is echter ook mogelijk om voor 1 slaapkamer te kiezen waardoor een aparte keuken met toegang tot het balkon kan worden gerealiseerd.

Grote Kade 27 biedt 6 luxe appartementen waarbij de oppervlakte varieert van 90 m2 tot 100 m2

Koopprijs vanaf € 295.000,- v.o.n. tot € 309.000,- v.o.n.

Garage te koop voor € 24.000,- v.o.n.

 
Interesse en wilt u meer informatie? Stuur uw mail naar grotekade27@dedobbelaere.nl of neem telefonisch contact met ons op +31117454526

We maken graag met u een afspraak voor uitgebreide uitleg!


www.dedobbelaere .nl
 

Maritiem Breskens

Gelegen aan de monding van de Westerschelde draait het in Breskens om water. Maritiem Breskens, van oudsher een karakteristiek vissersdorp maar tegenwoordig uitgegroeid tot een moderne badplaats met o.a. een jachthaven met 850 ligplaatsen. In Breskens is altijd wat te beleven, het strand is vlakbij en in het mooie centrum vind je allerlei gezellige winkels en restaurants.

In de zomer is Breskens het toeristisch centrum van de regio, tal van evenementen worden hier georganiseerd. Het jaarlijks hoogtepunt zijn de Visserijfeesten, dit grote volksfeest is een van de drukst bezochte en gezelligste feesten in de omgeving.

Breskens een vissersdorp met karakter, waar het bourgondische leven hoog in het vaandel staat, de zee altijd dichtbij is en waar altijd wat te beleven is.
 

© Copyright De Dobbelaere Makelaars
Ledelplein 8 01 | 4501 BM Oostburg
De informatie verzonden met dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien de e-mail bij vergissing bij u is terechtgekomen, wilt u ons dan direct bellen op telefoonnummer: 0117-454526. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. De Dobbelaere Makelaars staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail, noch voor tijdige ontvangst daarvan.