,


We nodigen u graag uit op vrijdag 15 april a.s. voor deze bijzondere lancering van de energienota nul woningen in de nieuwbouwwijk Groote Jonkvrouw. U bent van harte welkom van 16:00 uur tot 20:00 uur in het Mauritshof te IJzendijke.

Aan de rand van IJzendijke wordt De Groote Jonkvrouw gerealiseerd. Fase I en IIa zijn voltooid en er wordt nu gestart met fase IIb. Op deze prachtige locatie tussen de historische kern van IJzendijke en de weidse polders er omheen is het letterlijk ideaal wonen. Alle voorzieningen die IJzendijke te bieden heeft en de rust en ruimte in de nabije omgeving liggen binnen handbereik.

Fase IIb heeft weer een maximale differentiatie aan woningtypes:
  • MARKIES, dé betaalbare starterswoning
  • RUITER, dé ideale gezinswoning en fraaie 2-onder-1-kapwoning
  • BARONES, dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden
  • GROOTVORST, dé ruime bungalow met alle voorzieningen gelijkvloers
De woningen bieden een grote diversiteit, zowel in ontwerp, uitvoering als in de prijs. Hierdoor is dit project uitermate geschikt voor elke woon- of gezinssituatie. De moderne architectuur en woningsamenstelling zorgt voor een frisse en vooral eigentijdse uitstraling. Dus voor elk wat wils!
Nieuw in Zeeland!

U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een energiezuinig pakket, waarbij uw energienota jaarlijks op nul uit kan komen. Dit heet een Energienotanul woning.


 


Dit duurzame pakket bestaat uit:
1  Zonnepanelen
2  Infrarood verwarming
3  Elektrische boiler + Douche warmte terug winning
4  Balansventilatie

De woning wordt niet voorzien van een gasaansluiting.


Voor meer informatie of voor al uw vragen kunt u ons mailen: gj@dedobbelaere.nl
Of bel ons kantoor! We maken graag met u een afspraak voor verdere informatie! Tel. +31 117 45 45 26


 

© Copyright De Dobbelaere Makelaars
De informatie verzonden met dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien de e-mail bij vergissing bij u is terechtgekomen, wilt u ons dan direct bellen op telefoonnummer: 0117-454526. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. De Dobbelaere Makelaars staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail, noch voor tijdige ontvangst daarvan.