Mijn favorieten

Vakantiehuis Zeeuws-Vlaanderen


Bel: 0117-454526info@dedobbelaere.nl
 

Een vakantiehuis in Zeeuws-Vlaanderen, bijvoorbeeld in Cadzand, is voor veel mensen ideaal voor een heerlijk weekendje naar zee. Een badplaats als Cadzand is niet alleen de perfecte plaats voor een vakantiehuis omdat u dicht bij het strand zit, u bent ook nog eens binnen een paar minuten de grens over. Gezellige toeristenplaatsen zoals Knokke, Oostende en Brugge liggen op slechts een steenworp afstand van uw vakantiehuis in Zeeuws-Vlaanderen. Kijkt u eens rond op onze website voor een leuk vakantiehuis in Cadzand of elders in Vlaanderen en neem contact op met De Dobbelaere Makelaars.

Een gloednieuw vakantiehuis in Cadzand, Zeeuws-Vlaanderen

Cadzand is voor steeds meer mensen in zowel Nederland als België een aantrekkelijke badplaats geworden. De gunstige ligging speelt hierbij zeker een rol. Projectontwikkelaars hebben deze toenemende populariteit opgemerkt en dat is te merken. Er komen steeds meer nieuwbouwprojecten vlakbij de kust waar mensen een eigen en gloednieuw vakantiehuis kunnen kopen. Deze huizen en appartementen zijn zo ingericht dat u er meteen kunt gaan wonen.

Waar kan De Dobbelaere Makelaars voor u betekenen?

De Dobbelaere Makelaars heeft in alle jaren dat wij actief zijn een uitgebreid netwerk opgebouwd van projectontwikkelaars en wij zijn onderdeel van NVM. Door deze connecties kunnen wij u een zeer goede prijs bieden voor uw unieke en stijlvolle vakantiehuis in Cadzand of elders in Zeeuws-Vlaanderen. Neem contact op met telefoonnummer 0117-454526 voor meer informatie en een vrijblijvende afspraak.

Relevante links
Appartementen te koop Cadzand | Makelaar Oostburg | Vastgoed te koop Zeeuws-Vlaanderen | Nieuwbouw Cadzand | Huis te koop Cadzand

Allround

 

Ruim aanbod

 

20 Jaar ervaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring