Mijn favorieten

Agrarisch

       


De Dobbelaere Makelaars is lid van de NVM vakgroep Agrarisch en Landelijk Vastgoed (A&LV).
Als specialist agrarisch en landelijk vastgoed zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van landelijk gelegen woningen en bedrijven, gronden en produktierechten.
 
Ons agrarisch specialisme behelst het buitengebied van geheel Zeeuws Vlaanderen.
Zo adviseert De Dobbelaere u inzake aan- en verkoop, bedrijfsverplaatsing, landgebruik, milieuzorg, productierechten (melk, mest), fiscaliteiten, opstallen, grond en taxaties. Een NVM-agrarisch makelaar is een professioneel raadgever die garant staat voor een goed en betrouwbaar advies. De Dobbelaere vertaalt de wensen van de opdrachtgever in een oplossing op maat. 
 
Bel ons voor een vrijblijvend gesprek. Wij geven u graag advies. Heeft u nu geen verkoopplannen, maar wilt u eens vrijblijvend praten en uw beleid voor de toekomst bepalen, bel ons gerust, wij zijn uw adviseur!


Taxaties
Ook voor het taxeren van agrarisch onroerend kunt u ons inschakelen. Een taxatie van agrarisch onroerend goed kan voor diverse doeleinden nodig zijn. In alle gevallen is een juiste waardebepaling van groot belang.

De belangrijkste doelen waarvoor wij taxeren zijn:

•    ondersteuning aankoopbeslissing
•    ondersteuning verkoopbeslissing
•    bedrijfsovername / bedrijfsopvolging
•    pachtzaken
•    omzetting naar andere rechtsvorm
•    bedrijfsbeëindiging (bedrijf naar privé)
•    fiscale en financieringsaangelegenheden
•    waardebepalingen in verband met de successie

 
Projectontwikkeling
Heeft u de beschikking over gronden en bedrijfsgebouwen die mogelijk in de toekomst in aanmerking komen voor planontwikkeling?
Gronden die door omstandigheden een meerwaarde hebben of krijgen boven de landbouwwaarde die in dit gebied geldt? Gronden kunnen een meerwaarde krijgen indien zij nodig zijn voor realisatie van bijvoorbeeld woningbouw, of bedrijvigheid. In alle waarschijnlijkheid zult u worden benaderd door allerlei adviseurs en projectontwikkelaars. U bent dan gebaat met een onafhankelijk adviseur, die enkel voor u als ondernemer werkt. Wij als NVM makelaar willen graag die onafhankelijke adviseur zijn die u zoekt! Wij kunnen samen met u (en eventueel uw accountant) uw situatie in kaart brengen. Schakel onze deskundigheid in!
Ook als u al in gesprek of onderhandeling bent met een projectontwikkelaar of de gemeente. Belt u ons gerust. Wij kunnen u nog steeds terzijde staan!
 
 

Woning van de maand