Mijn favorieten

Wie zijn wijvlnr  Mathieu Monteau  -   Lise Leenhouts    -   Jan de Dobbelaere  -   Anne Marie Sampon

De Dobbelaere Makelaars, in 1995 gestart door Jan de Dobbelaere, is sinds jaren toonaangevend op het gebied van de makelaardij o.g. in het prachtige Zeeuws Vlaanderen (Zeeland). Wij zijn gevestigd in Oostburg, Breskens en in Cadzand Bad (allen Gemeente Sluis).

Wij zijn een allround, ervaren kantoor en werken met een deskundig, professioneel en actief team. Ons ruime aanbod bestaat uit bestaande woningen (voor permanente en/of recreatieve bewoning), nieuwbouwprojecten (recreatief/permanent), bedrijven en agrarisch (landelijk) onroerend goed. De Dobbelaere is tevens een professionele partij op het gebied van taxaties (o.a. wonen (NWWI), bedrijven, agrarisch). De Dobbelaere Makelaars beschikt over een gecertificeerd CNVV verkoopstyliste om uw woning verkoopklaar te maken.

U kunt De Dobbelaere Makelaars ook op consultancybasis inschakelen bij diverse vraagstukken op het gebied van onroerende zaken onder andere 'projectontwikkeling' en verdere uitwerking hiervan.

Wij matchen het aanbod met de vraag (ook van buiten de regio / Belgie). Service, kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Woning van de maand